Miehistö


Satu Kivistö – Kippari / Taiteellinen johtaja / Nukketeatteritaiteilija

Minä olen Satu. Tutkin joutomaita, metafyysistä tilaa asioiden välissä ja sitä kuinka vinoumat arkipäivän seinässä saavat aikaan elämänliikkeen. Taide on tekijän, teoksen ja vastaanottajan välillä tapahtuva ihme, elämänyhteys, jonka tahdon jakaa tavallisten ihmisten kanssa myös siellä, missä ”ei ole paljon mitään”.

Rakennan, ohjaan, esiinnyn ja kirjoitan puusta ja muusta ja vaikka mistä… nukketeatteria, esineteatteria, visuaalista runoutta.

Minun sanojani ovat: Pyhä arkipäivän keskellä, Syrjäkylät ja Syväisyys.

 

 

Perrine Ferrafiat – Matruusi / Perämies / Gasti / Kansipoika / Nukketeatteritaiteilija

Olen nukketeatteritaiteilija, joka pyrkii tuomaan esiin arkipäivän runouden. Runoudella en tarkoita ainoastaan kauneutta ja eteerisyyttä, vaan myös sitä rumuutta ja yksinkertaisuutta, joka tekee elämästä niin koskettavan. Joten nappaan nuket ja esineet pois niiden tavallisesta ympäristöstä kertoakseni sen, mikä minua on koskettanut.

Työni kautta haluan uudelleen lumota maailman, varsinkin ”pienen” maailman: paikallisen, maalaisen, intiimin. Haluan kurkottaa kohti ihmisiä, heidän tarinoitaan ja osallistua ilon tuomiseen sinne, mistä se on kadonnut.


Emma Golnick – Laivamuusikko / Nukketeatteritaiteilija

Emma Golnick JoutavaKatson ympärilleni. Tuolla on tarina. Tuolla myös… ja tuollakin. Parikin ovat tässä työn alla. Niistä tulee nukkeja, teatteria, lauluja, villasukkia, pieniä kirjoituksia, jopa elokuvia.

Olen lapsi ja aikuinen. Aikuinen kohtaa todellisuuden vaatimukset: paperityön, tilan ja ajan realiteetit ja deadlinet. Lapsi nauttii, leikkii ja saa hurjia ideoita. Työni on olla unohtamatta kumpaakaan.

Päiväunia, työntekoa ja uskallusta. Näitä kaikkia vuoron perään sopivassa suhteessa. Tuolloin työni voi saada jonkun toisenkin uskaltamaan.

 

Tuotanto: Nukketeatteritaiteen yhdistys Le Royal Joutava ry

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s